Yrittäjyyskasvatuksen Tutkimusseuran abstraktiwebinaari

Aihe: Miten kirjoitan hyvän konferenssiabstraktin?

Aika: tiistai 4.5.2021 klo 15.00-16.15

Paikka: Webinaari toteutetaan zoomissa. Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähkköpostitse webinaaripäivän aamuna. 

Webinaarissa käydään läpi hyvän abstraktin kirjoittamisen perusteet. Webinaarissa keskitytään abstraktin rakenteeseen erityisesti eurooppalaisen yrittäjyyskonferenssin RENT (Research in Entrepreneurship and Small Business) käytössä olevan laajan abstraktin kautta (ks. rakenne alla). RENT käsittelee laajasti erilaisia yrittäjyystutkimuksen aiheita, ja sisältää esimerkiksi yrittäjyyskasvatuksen ja yrittäjämäisen oppimisen osaohjelman. RENT on suosittu, tieteellisesti laadukas konferenssi, jonne hyväksytään esitettäväksi noin 50-60% abstrakteista. Abstraktikutsu RENT-konferenssiin päättyy 15.5.2021. Webinaarin opit abstraktin kirjoittamisesta ovat sovellettavissa myös muihin konferenssiabstrakteihin. 

RENT–konferenssin abstraktin rakenne: 

  • Objectives (max 200 words)
  • Literature review (max 300 words)
  • Approach/Method (max 200 words)
  • Results/Findings (max 300 words)
  • Value & Implications (max 200 words)

Webinaarin alustajana on professori Ulla Hytti Turun yliopiston kauppakorkeakoulusta. Ulla on myös Turussa 18.-19.11.2021 järjestettävän RENT-konferenssin puheenjohtaja. Konferenssin lisäksi toteutetaan yrittäjyyskasvatukseen keskittyvä esikonferenssipäivä 17.11., jossa Yrittäjyyskasvatuksen Tutkimusseura on myös mukana. 

Ilmoittautuminen 29.4.2021 mennessä osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe66SW367pvgLpT-lyZt69gPy3vWUike5izao-qlc-hUZjzAA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0.

Webinaariin on vapaa pääsy Yrittäjyyskasvatuksen Tutkimusseuran jäsenille. Mikäli et ole jäsen ja haluat jäseneksi, ole yhteydessä Tutkimusseuran sihteeriin Heikki Hannulaan (heikki.hannula@hamk.fi).

Lisätiedot 

  • RENT-konferenssi: www.rent-research.org
  • Webinaarin sisältöä koskevat tiedustelut: Yrittäjyysprofessori Ulla Hytti (Ulla.Hytti@utu.fi), Turun yliopiston kauppakorkeakoulu, Johtamisen ja yrittäjyyden laitos 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFI