do you want to be part of us?

member benefits

Yrittäjyyskasvatuksen Tutkimusseura ry:ssa pääset osaksi verkostoa, jossa on muita yrittäjyyskasvatuksen tutkijoita, opettajia, yrittäjiä ja vaikuttajia. Jäsenille tarjoamme alennetun osallistumismaksun vuosittaisille YTKS Yrittäjyyskasvatuspäiville. Voit uudistaa jäsenyytesi kätevästi YTKS Yrittäjyyskasvatuspäivien rekisteröitymisen yhteydessä.
Jäsenenä saat tietoa myös yrittäjyyskasvatukseen liittyvistä muista konferensseista ja ajankohtaisista tapahtumista, joissa jäsenistöllä on mahdollisuus esitellä tutkimuksiaan. Jäsenenä saat seuraavan Yrittäjyyskasvatuksen aikakauskirjan (ilmestyy 2022/2023).

As a member, you will have access to information, networks and support for entrepreneurship education research and practices.

Networks, support and congenial people.

Information about entrepreneurship education events.

Discount on the registration fee for Entrepreneurship Education Conference.

Join now!

kuvakaruselli5

Jäsenmaksu
YKTS:n henkilöjäsenmaksu on 40 € (sis. henkilöjäsenen liittymismaksu 0€). Yksityishenkilöt ja organisaatiot voivat hakea myös kannatusjäsenyyttä. Tiedustelut YKTS:n rahastonhoitajalta tai puheenjohtajalta.

Jäseneksi liittyminen
Voit liittyä jäseneksi YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivien yhteydessä syksyisin. Jäsenyys on voimassa 12 kuukautta siitä eteenpäin, ja sen voi uusia aina seuraavien YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivien yhteydessä. Seuraa tapahtuman ilmoittelua verkkosivuiltamme.
 
Voit liittyä jäseneksi myös maksamalla jäsenmaksun tilille NORDEA FI42 1366 3000 1266 07. Laita viestikenttään teksti ”Jäsenmaksu [vuosi]/[oma nimi]”. Jäsenyys on voimassa seuraaviin YKTS Yrittäjyyskasvatuspäiviin asti.

Do you need help?

ENTREPRENEURSHIP EDUCATION -
FROM RESEARCH INTO PRACTICE

Scientific Association for Entrepreneurship Education
en_GBEN